Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 851g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Paprika keltainen 1001g302kcal9.4g51.1g2g20g
Kesäkurpitsa zucchini 1152g208kcal6.4g28.8g4.6g8.1g
Herkkusieni 501g80kcal10.5g1.5g1.7g7.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2003g3405kcal380.5g0g200.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g501g1302kcal150.2g10g75.1g0g
Kanaliemi laimennettu 1252g124kcal3.4g5.4g9.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14520g11338kcal1136.8g270.2g594g104.4g
Valittu annoskoko7260g5669kcal568.4g135.1g297g52.2g
Annoskoko puolitettuna3630g2835kcal284.2g67.6g148.5g26.1g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837