Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1021g299kcal9.6g46g4.1g19.4g
Paprika keltainen 1202g362kcal11.3g61.3g2.4g24g
Kesäkurpitsa zucchini 1382g249kcal7.7g34.5g5.5g9.7g
Herkkusieni 601g96kcal12.6g1.8g2g9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2403g4086kcal456.6g0g240.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g601g1562kcal180.2g12g90.1g0g
Kanaliemi laimennettu 1502g149kcal4.1g6.5g11.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17424g13606kcal1364.2g324.2g712.6g125.2g
Valittu annoskoko8712g6803kcal682.1g162.1g356.3g62.6g
Annoskoko puolitettuna4356g3401kcal341.1g81.1g178.2g31.3g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837