Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Paprika keltainen 125g38kcal1.2g6.4g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 144g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g426kcal47.6g0g25g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g63g163kcal18.8g1.3g9.4g0g
Kanaliemi laimennettu 157g16kcal0.4g0.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1815g1417kcal142.2g34g74.2g12.8g
Valittu annoskoko908g709kcal71.1g17g37.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna454g354kcal35.6g8.5g18.6g3.2g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837