Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle795g1034kcal51.7g159.1g23.9g39.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Korianteri, annos 10g15g3kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Korianteri, tuore, annos 20g135g27kcal2.7g5.4g0.7g4.1g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2964g4452kcal147.8g577.8g176.4g114.4g
Valittu annoskoko1482g2226kcal73.9g288.9g88.2g57.2g
Annoskoko puolitettuna741g1113kcal37g144.5g44.1g28.6g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161