Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle928g1206kcal60.3g185.6g27.8g46.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Korianteri, annos 10g18g3.5kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 171g586kcal17.4g119.6g2.1g6g
Korianteri, tuore, annos 20g158g32kcal3.2g6.3g0.8g4.7g
Sinappi 18g23kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3458g5195kcal172.8g674g205.6g133.2g
Valittu annoskoko1729g2597kcal86.4g337g102.8g66.6g
Annoskoko puolitettuna865g1299kcal43.2g168.5g51.4g33.3g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161