Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle133g172kcal8.6g26.5g4g6.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Korianteri, annos 10g2.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Korianteri, tuore, annos 20g23g4.5kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g742kcal24.8g96.2g29.4g19g
Valittu annoskoko247g371kcal12.4g48.1g14.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna124g185kcal6.2g24.1g7.4g4.8g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161