Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle1326g1723kcal86.2g265.1g39.8g66.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Korianteri, annos 10g25g5kcal0.5g1g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 244g838kcal24.9g170.9g2.9g8.5g
Korianteri, tuore, annos 20g225g45kcal4.5g9g1.1g6.8g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.5g1.5g0.4g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g7421kcal246.6g962.8g293.2g190.4g
Valittu annoskoko2470g3711kcal123.3g481.4g146.6g95.2g
Annoskoko puolitettuna1235g1855kcal61.7g240.7g73.3g47.6g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161