Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl578g751kcal75.7g1.7g47.9g0g
Pekoni rasvainen 152g572kcal18.3g0g56.3g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen201g725kcal50.3g0g58.4g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)26g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4588kcal294.4g22.4g368g7g
Valittu annoskoko1120g2294kcal147.2g11.2g184g3.5g
Annoskoko puolitettuna560g1147kcal73.6g5.6g92g1.8g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338