Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl660g858kcal86.5g2g54.8g0g
Pekoni rasvainen 174g654kcal20.9g0g64.4g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oltermanni, perinteinen230g828kcal57.5g0g66.7g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)30g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g5243kcal336.2g25.8g420.6g8.4g
Valittu annoskoko1280g2622kcal168.1g12.9g210.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna640g1311kcal84.1g6.5g105.2g2.1g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338