Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl743g965kcal97.3g2.2g61.6g0g
Pekoni rasvainen 196g736kcal23.5g0g72.4g0g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oltermanni, perinteinen259g932kcal64.7g0g75g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)34g243kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5898kcal378.4g29g473.2g9.2g
Valittu annoskoko1440g2949kcal189.2g14.5g236.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna720g1475kcal94.6g7.3g118.3g2.3g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338