Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl83g107kcal10.8g0.2g6.8g0g
Pekoni rasvainen 22g82kcal2.6g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oltermanni, perinteinen29g104kcal7.2g0g8.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g656kcal42.2g3.2g52.2g1g
Valittu annoskoko160g328kcal21.1g1.6g26.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna80g164kcal10.6g0.8g13.1g0.3g
Arvot/100g100g205kcal13.2g1g16.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338