Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1155g1502kcal151.3g3.5g95.9g0g
Pekoni rasvainen 305g1145kcal36.5g0g112.7g0g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oltermanni, perinteinen403g1449kcal100.6g0g116.7g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)53g378kcal0.1g0.1g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g9175kcal588.4g45.4g736.4g14.4g
Valittu annoskoko2240g4588kcal294.2g22.7g368.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna1120g2294kcal147.1g11.4g184.1g3.6g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338