Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1320g1716kcal172.9g4g109.6g0g
Pekoni rasvainen 348g1308kcal41.8g0g128.8g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oltermanni, perinteinen460g1656kcal115g0g133.4g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)60g432kcal0.1g0.1g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g10485kcal672.8g51.8g841.8g16.2g
Valittu annoskoko2560g5243kcal336.4g25.9g420.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna1280g2621kcal168.2g13g210.5g4.1g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338