Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl165g215kcal21.6g0.5g13.7g0g
Pekoni rasvainen 44g164kcal5.2g0g16.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oltermanni, perinteinen58g207kcal14.4g0g16.7g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1311kcal84g6.4g105.2g2g
Valittu annoskoko320g655kcal42g3.2g52.6g1g
Annoskoko puolitettuna160g328kcal21g1.6g26.3g0.5g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338