Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl248g322kcal32.4g0.7g20.5g0g
Pekoni rasvainen 65g245kcal7.8g0g24.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen86g311kcal21.6g0g25g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)11g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1966kcal126g9.6g157.4g3.2g
Valittu annoskoko480g983kcal63g4.8g78.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna240g492kcal31.5g2.4g39.4g0.8g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338