Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl2640g3432kcal345.8g7.9g219.1g0g
Pekoni rasvainen 696g2617kcal83.5g0g257.5g0g
Sipuli (kuorittu)672g181kcal8.7g32.3g1.3g11.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oltermanni, perinteinen920g3312kcal230g0g266.8g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)120g864kcal0.1g0.1g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g20971kcal1344.6g103.2g1682.8g32.6g
Valittu annoskoko5120g10486kcal672.3g51.6g841.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna2560g5243kcal336.2g25.8g420.7g8.2g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338