Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl413g536kcal54g1.2g34.2g0g
Pekoni rasvainen 109g409kcal13.1g0g40.2g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen144g518kcal35.9g0g41.7g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)19g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3277kcal210.2g16g262.8g5.2g
Valittu annoskoko800g1639kcal105.1g8g131.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna400g819kcal52.6g4g65.7g1.3g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338