Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl495g644kcal64.8g1.5g41.1g0g
Pekoni rasvainen 131g491kcal15.7g0g48.3g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen173g621kcal43.1g0g50g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)23g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3932kcal252g19.2g315.6g6g
Valittu annoskoko960g1966kcal126g9.6g157.8g3g
Annoskoko puolitettuna480g983kcal63g4.8g78.9g1.5g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338