Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka50g195kcal2.8g41g0.3g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 375g144kcal3.7g25.9g0.7g9.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g1827kcal116.2g159g72.4g19.2g
Valittu annoskoko1192g914kcal58.1g79.5g36.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna596g457kcal29.1g39.8g18.1g4.8g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339