Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka60g234kcal3.4g49.2g0.4g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 450g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.6g0g24g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g2193kcal139.8g191g87.2g23g
Valittu annoskoko1431g1097kcal69.9g95.5g43.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna716g548kcal35g47.8g21.8g5.8g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339