Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka70g273kcal3.9g57.4g0.4g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 525g202kcal5.3g36.2g1.1g13.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3339g2559kcal163g222.6g101.8g26.6g
Valittu annoskoko1669g1280kcal81.5g111.3g50.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna835g640kcal40.8g55.7g25.5g6.7g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339