Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka80g312kcal4.5g65.6g0.5g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kananmuna 50g(kpl)80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g2924kcal186.2g254.4g116.2g30.6g
Valittu annoskoko1908g1462kcal93.1g127.2g58.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna954g731kcal46.6g63.6g29.1g7.7g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339