Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka90g351kcal5g73.8g0.5g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 675g259kcal6.8g46.6g1.4g16.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4293g3290kcal209.4g286.4g130.8g34.4g
Valittu annoskoko2147g1645kcal104.7g143.2g65.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna1073g823kcal52.4g71.6g32.7g8.6g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339