Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka10g39kcal0.6g8.2g0.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g365kcal23.4g31.8g14.8g3.8g
Valittu annoskoko238g183kcal11.7g15.9g7.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna119g91kcal5.9g8g3.7g1g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339