Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka120g468kcal6.7g98.4g0.7g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 900g346kcal9g62.1g1.8g22.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Kananmuna 50g(kpl)120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g4387kcal279.2g381.8g174.2g45.8g
Valittu annoskoko2862g2193kcal139.6g190.9g87.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna1431g1097kcal69.8g95.5g43.6g11.5g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339