Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka140g546kcal7.8g114.8g0.8g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1050g403kcal10.5g72.5g2.1g26.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Maito, Kevyt700g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)140g177kcal15.4g0.4g12.6g0g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6678g5118kcal325.8g445.2g203.4g53.6g
Valittu annoskoko3339g2559kcal162.9g222.6g101.7g26.8g
Annoskoko puolitettuna1670g1280kcal81.5g111.3g50.9g13.4g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339