Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka160g624kcal9g131.3g1g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1201g461kcal12g82.8g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1063kcal121.7g0g64g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Kananmuna 50g(kpl)160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Rypsiöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g5849kcal372.6g509g232.6g61g
Valittu annoskoko3816g2925kcal186.3g254.5g116.3g30.5g
Annoskoko puolitettuna1908g1462kcal93.2g127.3g58.2g15.3g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339