Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka180g702kcal10.1g147.7g1.1g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1351g518kcal13.5g93.2g2.7g33.8g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1196kcal136.9g0g72g0g
Maito, Kevyt900g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8586g6580kcal419.2g572.6g261.6g68.8g
Valittu annoskoko4293g3290kcal209.6g286.3g130.8g34.4g
Annoskoko puolitettuna2147g1645kcal104.8g143.2g65.4g17.2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339