Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka20g78kcal1.1g16.4g0.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g731kcal46.6g63.8g29g7.8g
Valittu annoskoko477g366kcal23.3g31.9g14.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna239g183kcal11.7g16g7.3g2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339