Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka200g780kcal11.2g164.1g1.2g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1501g576kcal15g103.5g3g37.5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1329kcal152.1g0g80g0g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g7311kcal465.6g636.2g290.6g76.4g
Valittu annoskoko4770g3656kcal232.8g318.1g145.3g38.2g
Annoskoko puolitettuna2385g1828kcal116.4g159.1g72.7g19.1g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339