Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka240g936kcal13.4g196.9g1.4g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1801g691kcal18g124.3g3.6g45g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.5g0g96g0g
Maito, Kevyt1201g552kcal38.4g57.6g18g0g
Kananmuna 50g(kpl)240g303kcal26.4g0.7g21.6g0g
Rypsiöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g8774kcal558.6g763.6g348.6g91.6g
Valittu annoskoko5724g4387kcal279.3g381.8g174.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna2862g2193kcal139.7g190.9g87.2g22.9g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339