Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka25g98kcal1.4g20.5g0.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 188g72kcal1.9g12.9g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g914kcal58.2g79.4g36.2g9.6g
Valittu annoskoko596g457kcal29.1g39.7g18.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna298g229kcal14.6g19.9g9.1g2.4g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339