Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka280g1093kcal15.7g229.7g1.7g0g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2101g806kcal21g145g4.2g52.5g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1121g1860kcal212.9g0g112g0g
Maito, Kevyt1401g644kcal44.8g67.2g21g0g
Kananmuna 50g(kpl)280g353kcal30.8g0.8g25.2g0g
Rypsiöljy 39g347kcal0g0g39.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13356g10236kcal651.8g890.8g406.8g107g
Valittu annoskoko6678g5118kcal325.9g445.4g203.4g53.5g
Annoskoko puolitettuna3339g2559kcal163g222.7g101.7g26.8g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339