Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka30g117kcal1.7g24.6g0.2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 225g86kcal2.3g15.5g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1097kcal70g95.4g43.8g11.4g
Valittu annoskoko716g548kcal35g47.7g21.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna358g274kcal17.5g23.9g11g2.9g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339