Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka320g1249kcal17.9g262.5g1.9g0g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2401g922kcal24g165.7g4.8g60g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1281g2126kcal243.3g0g128.1g0g
Maito, Kevyt1601g736kcal51.2g76.8g24g0g
Kananmuna 50g(kpl)320g403kcal35.2g1g28.8g0g
Rypsiöljy 45g396kcal0g0g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g11698kcal744.8g1018.2g465g122.2g
Valittu annoskoko7632g5849kcal372.4g509.1g232.5g61.1g
Annoskoko puolitettuna3816g2925kcal186.2g254.6g116.3g30.6g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339