Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka400g1560kcal22.4g328g2.4g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 3000g1151kcal30g207g6g75g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g14616kcal930.8g1272g581.2g152.8g
Valittu annoskoko9536g7308kcal465.4g636g290.6g76.4g
Annoskoko puolitettuna4768g3654kcal232.7g318g145.3g38.2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339