Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka40g156kcal2.2g32.8g0.2g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1462kcal93g127.2g58g15.2g
Valittu annoskoko954g731kcal46.5g63.6g29g7.6g
Annoskoko puolitettuna477g366kcal23.3g31.8g14.5g3.8g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339