Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka400g1561kcal22.4g328.1g2.4g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 3001g1152kcal30g207.1g6g75g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2657kcal304.1g0g160.1g0g
Maito, Kevyt2001g920kcal64g96g30g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g14623kcal931g1272.4g581.4g152.8g
Valittu annoskoko9540g7311kcal465.5g636.2g290.7g76.4g
Annoskoko puolitettuna4770g3656kcal232.8g318.1g145.4g38.2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339