Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Manteli 100g616kcal24.1g6.6g54g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g2024kcal70.6g37.4g169.6g39.6g
Valittu annoskoko1136g1012kcal35.3g18.7g84.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna568g506kcal17.7g9.4g42.4g9.9g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792