Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Herkkusieni säilyke 600g102kcal12.6g1.2g1.8g14.4g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Manteli 150g924kcal36.1g9.9g81g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g3035kcal106g56.2g254.6g59.2g
Valittu annoskoko1704g1518kcal53g28.1g127.3g29.6g
Annoskoko puolitettuna852g759kcal26.5g14.1g63.7g14.8g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792