Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Herkkusieni säilyke 1000g170kcal21g2g3g24g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Manteli 250g1540kcal60.2g16.5g135g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g5059kcal176.8g93.6g424.2g98.8g
Valittu annoskoko2840g2530kcal88.4g46.8g212.1g49.4g
Annoskoko puolitettuna1420g1265kcal44.2g23.4g106.1g24.7g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792