Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Herkkusieni säilyke 1400g237kcal29.4g2.8g4.2g33.6g
Oliiviöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Manteli 350g2156kcal84.2g23.1g189g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g7082kcal247.2g131g594g138.4g
Valittu annoskoko3976g3541kcal123.6g65.5g297g69.2g
Annoskoko puolitettuna1988g1771kcal61.8g32.8g148.5g34.6g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792