KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g601g842kcal96.2g15g44.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 361g523kcal11.7g114g0.8g2.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g301g205kcal9.3g36.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g3217kcal238.4g333.8g100.2g5.2g
Valittu annoskoko1278g1608kcal119.2g166.9g50.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna639g804kcal59.6g83.5g25.1g1.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396