KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g67g94kcal10.7g1.7g4.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 40g58kcal1.3g12.7g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g33g23kcal1g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g357kcal26.4g37.2g11g0.6g
Valittu annoskoko142g179kcal13.2g18.6g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna71g89kcal6.6g9.3g2.8g0.2g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396