KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g668g936kcal106.9g16.7g49.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 401g581kcal13g126.7g0.9g2.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.2g2g3g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g334g227kcal10.4g40.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g3574kcal265g371g111.2g5.6g
Valittu annoskoko1420g1787kcal132.5g185.5g55.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna710g894kcal66.3g92.8g27.8g1.4g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396