KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g134g187kcal21.4g3.3g9.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 80g116kcal2.6g25.3g0.2g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g67g45kcal2.1g8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g715kcal53g74g22.4g1g
Valittu annoskoko284g357kcal26.5g37g11.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna142g179kcal13.3g18.5g5.6g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396