KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g201g281kcal32.1g5g14.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 120g174kcal3.9g38g0.3g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g100g68kcal3.1g12g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1072kcal79.6g111.2g33.4g1.6g
Valittu annoskoko426g536kcal39.8g55.6g16.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna213g268kcal19.9g27.8g8.4g0.4g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396