KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g267g374kcal42.8g6.7g19.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 160g232kcal5.2g50.7g0.4g1.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.7g17kcal0.9g0.8g1.2g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g134g91kcal4.1g16g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g1430kcal106g148.4g44.6g2.2g
Valittu annoskoko568g715kcal53g74.2g22.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna284g358kcal26.5g37.1g11.2g0.6g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396