KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g334g468kcal53.5g8.4g24.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 201g291kcal6.5g63.3g0.4g1.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.4g22kcal1.1g1g1.5g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g167g114kcal5.2g20g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1787kcal132.6g185.4g55.6g2.8g
Valittu annoskoko710g894kcal66.3g92.7g27.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna355g447kcal33.2g46.4g13.9g0.7g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396