KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g401g561kcal64.2g10g29.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 241g349kcal7.8g76g0.5g1.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g201g136kcal6.2g24.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g2145kcal159g222.6g66.8g3.2g
Valittu annoskoko852g1072kcal79.5g111.3g33.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna426g536kcal39.8g55.7g16.7g0.8g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396